Elinstallation Norrkoping

Elinstallation Norrköping: prisvärd elektriker snabbt

Behöver du hjälp av en elektriker direkt, ring oss. Vi levererar service i form av säkra, elinstallationer i Norrköping som du inte behöver vänta länge på. Hos oss kan du boka in en tid som passar dig och dina planer. Vi ser till att leverera din elinstallation i Norrköping snabbt och effektivt. Vi har oftast lediga tider samma vecka! Vi hanterar allt inom el: från vardagsfix till renovering och nybyggnation.

Säkra elinstallationer i Norrköping

Alla våra elektriker är behöriga. För dig betyder det 100 % säkra elinstallationer i Norrköping. Vi tar os an allt inom el: från att få upp belysning och installera dimmer, installera spis & häll, golvvärme, dra ny el eller självklart hjälpa dig med laddbox till elbilen. Som lokala elektriker står vi för engagemang och personlig service. Vårt mål är att förenkla din vardag, säkra dina renoveringsprojekt och lösa dina önskemål.

Oavsett vilken elinstallation i Norrköping det handlar om så kommer vi på kort varsel och på tider som du bestämmer över.

Elinstallation

Snabbt utfört med hög kvalitet

Belysning 

Vi får ditt hem att lysa upp!

Smarta hem 

Smarta lösningar för ditt hem!

Laddbox

Ladda elbilen hemma

Felsökning 

Vi hittar & löser felet!

Elcentral 

Vi tar hand om hjärtat i ditt hem

Installation ugn/spishäll

Vi löser installationerna

Eljour

Vår eljour jobbar dygnet runt

Vilka elinstallationer i Norrköping kräver en elektriker?

El är allvar för oss och detsamma för dig. Felaktiga elinstallationer kan leda till brandrisk, dödsfara samt att försäkringsbolag inte accepterar dem. Många elinstallationer är inte heller tillåtna att utföra själv (om du inte är behörig). Ring oss direkt för säkra och trygga elinstallationer i Norrköping.

Är du osäker på en elinstallation? Fråga oss om råd. Som rådgivande elektriker påminner vi ofta våra kunder om vilka elinstallationer du inte får utföra själv. Det är mycket inom el som faktiskt inte får utföra själv, exempelvis installera belysning utomhus, installera golvvärme, byta ojordat vägguttag mot jordat och all annan fast elinstallation. Ring oss direkt för trygg elinstallation i Norrköping. Planerar du renovering eller byggprojekt så är vi gärna ditt bollplank kring säker el.

I vår service ingår:

 • Elinstallationer i Norrköping av lokala elektriker
 • Alltid behöriga elektriker
 • Elinstallationer i Norrköping när det passar dig
 • Elinstallationer i Norrköping till priset vi kommit överens om
 • Eljour dygnet runt
 • Rotavdrag för elinstallation i Norrköping

Kontakta oss - Vi svarar 24/7

BOKADE ELARBETEN

 1. Ring oss på 011-800 09 76 eller fyll i kontaktformuläret.  
 2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
 3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
 4. En lokal elektriker utför arbetet.  
 5. Du får faktura på arbetet. 

Bokad elinstallation i Norrköping samma vecka

Anlita oss och slipp vänta på din elinstallation i Norrköping. Vi har ofta lediga tider inom ett par dagar. Vår bakgrund som trygg eljour har lagt grunden till vår möjlighet att erbjuda god service även för planerade elinstallationer i Norrköping.

Som certifierat elföretag, auktoriserade genom Elsäkerhetsverket tummar vi aldrig på kvaliteten på de elinstallationer vi utför hos dig i Norrköping.

Eljour 24/7: akuta elinstallationer i Norrköping

När läget är akut ska du inte vänta länge på en behörig elektriker. Ring vår eljour, tillgänglig dygnet runt, årets alla dagar. Vi tar hand om akuta elinstallationer i Norrköping och är på plats inom en timma.